Nieuwe tenues voor volleybalsters dames 2 Cratos

Dit jaar is er bij Cratos een tweede damesteam bijgekomen. Het team is gestart in de 4e klasse. Bij een nieuw team hoort ook een nieuwe outfit. Dames 2 ontving van sponsor D. Kroese B.V. uit Vinkeveen nieuwe trainingspakken, de shirts zijn gesponsord door A.J. van Zutphen uit Kockengen en de tassen door H.J.N. Klever Kraanmachinistverhuur uit Harmelen. Cratos D2 is het seizoen met veel enthousiasme gestart, met nieuwe en ‘oude’ speelsters. Het doel is gezelligheid, wedstrijdritme en punten bij elkaar spelen. Dit lukt goed, na 7 wedstrijden stond het team 7e met 2 wedstrijden minder dan de rest van de poule. Dat belooft nog veel moois voor het tweede gedeelte van dit seizoen. We zien u graag bij onze thuiswedstrijden op de vrijdagavond om 21.30 uur in de sporthal van Kockengen. Zie ook de facebook pagina van Cratos voor data en tijden.

Op de foto: Reinate Hoogendoorn, Lianne Boele, Tabina Hoogendoorn, Mirella Griffioen, Marcella van der Linden, Charlotte Klaver, Ellen Uittenbosch, Kim Pieterson, Petra Bouthoorn, Sharon van der Leeden en Marg Versloot. Niet op de foto: Jamie Mur. Trainer: Ben Patty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *