Christmas Fair Kockengen – vrijdag 21 december

Aanstaande vrijdag 21 december wordt in Kockengen de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd. Het ESDO-terrein wordt weer volledig in kerstsferen gebracht. Kom genieten van een diversiteit aan kramen. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd met o.a. een winter BBQ, wijnproeverij en bijzondere-bieren-bar. Daarnaast live kerstmuziek van de vocalisten Vet Vocaal en het Kockengens Blazersensemble. Natuurlijk worden de kinderen ook niet vergeten. Het springkasteel staat er weer en de marshmallows liggen klaar om te roosteren. De markt is open van 18:00 tot 22:00 uur, Sportweg 6 in Kockengen. Ga voor meer informatie naar: www.christmasfairkockengen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *