Nieuwe tenues voor mannen Cratos H2

Onlangs zijn de mannen van het tweede herenteam van Cratos geheel in het nieuw gestoken. De spelers uit Kockengen ontvingen van Administratie- en Belastingadvieskantoor C.P. de Hoop met koffie en gebak, waarna de club als bedankje een ingelijst shirt heeft gegeven. Naast de nieuwe shirts heeft Heren 2 trainingspakken gesponsord gekregen door Bart Nab Tuinen. De mannen van Cratos Heren 2 spelen dit seizoen derde klasse en zijn de competitie moeizaam van start gegaan.

Ze houden frisse moed voor de komende wedstrijden, en nodigen u van harte uit om eens te komen kijken. Op de foto: Jesper Vrij, Raymon Spithoven,Jerry van Vliet, Twan Verhoeven, Wim van Selm, Sjors den Hartog, Paul den Boer, Erwin Jorritsma, Johannes Fitzer, Nick van der Horst, en de coaches Jeroen Meiburg en Bart Nab. Afwezig: Joost van Zanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *