Nieuwe keukenmachine voor stichting Abrona Kunst en Koffie

Tijdens de jaarmarkt in 2016 is er door de inwoners van Kockengen ruim 1.700 euro bij elkaar gespind. De LbnK en Rabobank Rijn en Veenstromen organiseerden in 2016 voor de 2e maal de spinningmarathon en ditmaal was gekozen voor de Stichting Abrona Kunst en Koffie als goede doel voor de opbrengst.

 

In overleg met Lisa Kröber van Abrona is ervoor gekozen om de opbrengst primair te gebruiken voor het opknappen van de bus die dagelijks wordt gebruikt voor het vervoer van mensen van Ons Huis, Abrona woonvoorziening en de dagbesteding Abrona Kunst en Koffie. Een opmerkelijke keuze. Ten eerste omdat de bus natuurlijk voorkomt in de naam van de LbnK (laatste bus naar Kockengen) en ten tweede omdat de bus niet eigendom is van Stichting Abrona Kunst en Koffie, maar van Stichting Ons Huis.

De bus is inmiddels opgeknapt en ziet er weer fantastisch uit. Dankzij de inzet van met name Autobedrijf Verhoek, en ASN Fokkema Breukelen bleven de kosten binnen het budget en bleef er zelfs nog 400 euro over. Uiteraard hebben de LbnK en de Rabobank ervoor gekozen om dit bedrag volledig over te maken naar de Stichting Abrona Kunst en Koffie. Abrona kan dit geld bijzonder goed gebruiken en zij hebben hiervoor direct een nieuwe keukenmachine aangeschaft waar dringende behoefte aan was. Deze machine wordt dagelijks gebruikt in het eetcafé Kunst en Koffie in de Nieuwstraat.

Op bijgaande foto ziet u Lisa Kröber (Abrona) die met het personeel de keukenmachine in gebruik neemt samen met Ruud Kwakkenbos (Rabobank) en Ko van Oostrum (LbnK).

Ook u bent van harte welkom in de Nieuwstraat 12 in Kockengen om een kopje koffie te drinken met een lekker gebakje of lekkere broodjes. In dit gezellige eetcafé kunt u ook elke laatste vrijdagavond genieten van een uitgebreid buffet of een twee-gangen menu. Voor meer informatie zie www.kunstenkoffieabrona.nl

Met de aanschaf van de nieuwe keukenapparaat is de opbrengst van de spinningmarathon van de jaarmarkt 2016 volledig besteed en zijn de LbnK en de Rabobank inmiddels druk bezig met de voorbereidingen van de spinningmarathon van de jaarmarkt op zaterdag 9 september 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *