5e Adrie de Lange Hart van Holland Loop in Kockengen

Op dinsdag 20 juni organiseert de LbnK voor de 5e keer de Adrie de Lange Hart van Holland Loop in Kockengen. Dat valt samen met het vijfjarig bestaan van de organiserende vereniging.

Op 20 juni wordt voor het vijfde jaar in successie de Adrie de Lange Hart van Holland Loop georganiseerd in Kockengen. Zoals elk jaar is Kockengen de derde dinsdagavond in juni het decor van een bonte stoet hardlopers die zich beweegt door het prachtige Groene Hart en de pittoreske dorpskern van Kockengen. Afgelopen jaren was het een lang lint van ruim 300 lopers.

Inschrijven voor dit prachtige evenement kan via de website www.hartvanholland.net/inschrijven. Het is ook mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. Deelnemers kunnen kiezen uit 5,5 km en 10 km. Op 20 juni vanaf 18.00 uur kunnen startnummers worden opgehaald of alsnog worden ingeschreven. De start is om 19.45 uur.

De Adrie de Lange Hart van Holland Loop wordt georganiseerd door de Laatste bus naar Kockengen (LbnK). Deze vereniging heeft tot doel om zoveel mogelijk sporters met elkaar in contact te brengen om samen buiten te gaan sporten. De buitensporten die de LbnK momenteel zelf promoot en/of op vaste tijden beoefent zijn onder meer wielrennen, hardlopen, skeeleren, triatlon en zwemmen. De LbnK bestaat in 2017 eveneens vijf jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *