Feestelijke oplevering fase 2 Kockengen Waterproof

Om de afronding van de werkzaamheden in fase 2, Van Lockhorstweg en omstreken, van Kockengen Waterproof feestelijk te markeren, plantte wethouder Pieter de Groene op woensdag 17 mei 2017 samen met leerlingen van groep 7 van basisschool De Wegwijzer bomen in de berm van de Van Lockhorstweg. Tegelijk met het planten van de eerste boom begroeven zij een ‘tijdcapsule’ met een beschrijving van de gebeurtenis en alle namen van de deelnemers.

Aannemer Reimert rondt deze maand de werkzaamheden in fase 2 af. Hier en daar in de wijk worden nog klusjes afgewerkt, er wordt groen aangeplant en de laatste huisaansluitingen voor het riool worden uitgevoerd. Met de oplevering van fase 2 van Kockengen Waterproof is weer een deel van het dorp opgehoogd, opgeknapt en toekomstbestendig gemaakt. De werkzaamheden in fase 3, Prinses Julianaweg en omgeving, vorderen ondertussen gestaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *