Burgemeester feliciteert briljanten echtpaar

Het echtpaar Piet en Corrie Brandhorst was maandag 8 mei 65 jaar getrouwd. De dag ervoor bezocht het paar de Kockengense molen in Teckop, waar Piet als 18 jarige jongen molenaar was in de jaren 60. De bruidegom is 85 en de bruid 83. Samen kregen zij zeven kinderen, zeventien kleinkinderen vijftien achterkleinkinderen en nog drie opkomst. Piet is geboren in Kockengen en Corrie in Kamerik. Na de molen was Piet werkzaam op het gemaal bij De Meent en ging het gezin daar ook wonen. Piet is beroepsvisser geweest in de polder in de regio en tot 2015 breide hij nog steeds fuiken. Corrie breit graag voor de zak van Max. Verder houden ze allebei van klaverjassen en Piet damt graag. Het bruidspaar werd verrast door burgemeester Witteman die namens de gemeente Stichtse Vecht een bloemetje aanbood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *