ACTIE RABOBANK WONINGEN 4E KWADRANT

Er gaat weer gebouwd worden in Kockengen!

Dit is goed voor de vitaliteit van het dorp. Voor de ondernemers, de scholen en de verenigingen. Wij ondersteunen dit graag door per afgesloten hypotheekofferte een bedrag van 250 euro over te maken naar een vereniging naar keuze.

U kunt kiezen uit de volgende verenigingen:
Tennisvereniging LT Kockengen
LbnK
Tafeltennisvereniging Wik
Esdo Korfbalvereniging Kockengen
Voetbalvereniging Kockengen

Hoe werkt het!
Na het tekenen van een hypotheekofferte bij de Rabobank Rijn en Veenstromen geeft u door aan onze hypotheekadviseur welke club uw kiest. Let op als u dit niet zelf aangeeft vindt er geen vergoeding plaats. Na registratie keert de Rabobank aan uw club een vergoeding uit van 250 euro.

Bij ondertekening van de hypotheekofferte ontvangt u van ons een cheque ter waarde van 100 euro te verzilveren bij De Lange IJzerwaren en Gereedschappen, Den Ouden vloer wand en raamdecoratie en Stam woningstoffering

Let op:
Deze actie is alleen geldig bij een definitief afgesloten hypotheekofferte voor aankoop woning in het 4e Kwadrant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *