Nieuwe jasjes voor jeugdschaatsers Kockengen

De 90 jeugdschaatsers uit Kockengen zijn onlangs in nieuwe jasjes gestoken. Na 22 jaar is er afscheid genomen van de oude gele jasjes. Dankzij de bijdrage van de sponsors De Voorstraat Eetcafé, Adrie de Lange IJzerwaren-gereedschappen, SCABBA Kleding en Logo, Bakkum Elektrotechniek BV, Van Schaik Voor Straatwerk en beide ijsclubs IJsvermaak uit Kockengen en Nooitgedacht uit Spengen konden de nieuwe jasjes worden aangeschaft. Iedere week krijgen de 90 kinderen op de Vechtse Banen in Utrecht schaatsles Op zaterdag 28 januari werd er meegedaan aan de jeugdelfstedentocht en op zaterdag 4 maart is er afschaatsen, waarna de diploma-uitreiking volgt.

Wil je je kind op jeugdschaatsen, geef het vast op, voor volgend seizoen van oktober 2017 tot maart 2018. Vanaf 7 jaar mogen kinderen op jeugdschaatsen, maar het is beter om je eerder op te geven. Dat kan via admin@ijsclubkockengen.nl of kijk op de website ijsclubkockengen.nl

Ook worden er leiders/sters gezocht voor het volgende seizoen. Voor inlichtingen Bep van Schaik 0346-241255.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *