Vrijdag 23 december: Christmas Party met o.a. Vet Vocaal

Je geniet van de versierde straten. De kerstboom is direct na sinterklaasavond al opgetuigd. Je stemt dagelijks af op Sky Radio. In de auto zing je uit volle borst mee met ‘Driving Home for Christmas’ en “All I want for Christmas”. Herkenbaar? 

Kockenezen, begin het kerstweekend in stijl! Kom onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de grootste kersthits. De zaal is geheel in kerstsfeer gebracht en natuurlijk is de glühwein op temperatuur. Het trio Vet Vocaal (bestaande uit Nieneke Jagt, Carolien Hennipman en Ruud van Leeuwen) zal de avond aftrappen met de mooiste christmas songs. Daarna kun je zelf je favoriete kerstnummers laten horen tijdens de Christmas Karaoke.

De zaal gaat om 21:00 uur open. Carolien, Nieneke en Ruud starten rond half tien. Entree geheel gratis.
Locatie: ESDO-kantine, Sportweg 6, gewoon in Kockengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *