Nieuwe tenue’s JO13-2 vv Kockengen

d2-vv-kockengen-sponsor-oudenallen-744 d2-vv-kockengen-sponsor-oudenallen-751Het team JO13-2 van vv Kockengen is zaterdag, 8 oktober 2016, voor de wedstrijd in het nieuw gestoken door Firma Van Oudenallen Fourage en Transport. Ze gingen met de sponsor en begeleiding van het team op de foto. VV Kockengen dankt de firma voor de mooie tenues en hoopt er vele overwinningen mee te behalen.
De spelers: Jordy Veerkamp, Mees Winnubst, Frank Goes, Timo van Oudenallen, Joris Scherpenzeel, Chiel Koekoek, Yari van Zutphen, Tristen van der Leeden, Joost Warner, Casper Westeneng, Koen Hoogendoorn, Jorian van Eckeveld, Carsten Blom, Tjan Oussoren, Ramon van Eck en de sponsors Pieter en Judy van Oudenallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *