60-jarig PAUW steekt de handen uit de mouwen en neemt uw bedrijventerrein onder handen

PAUW Bedrijven bestaat dit
pauw-2B60-2Bjaar-2Blogo-2jaar 60 jaar. In een tijdbestek van 60 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een sociale werkplaats tot een sociaal ondernemer. Samen met u, de ondernemers in de regio, biedt PAUW werk en daarmee kansen aan die mensen die het niet op eigen kracht redden in onze maatschappij. Als waardering voor de jarenlange samenwerking met de ondernemers in De Ronde Venen neemt PAUW donderdagochtend 1 september ‘uw bedrijventerrein onder handen’.
In overleg met ondernemersvereniging in Kockengen gaat een groep PAUW-collega’s, afkomstig vanuit alle PAUW-geledingen, aanstaande donderdagochtend 1 september aan de slag op uw bedrijventerrein Portengense Brug, vanaf de Industrieweg. We ruimen zwerfvuil, legen de prullenbakken en nemen waar nodig wat klein groen-werk mee.
 
PAUW Bedrijven
PAUW Bedrijven is het sociaal werkbedrijf voor onder andere de Ronde Venen. We ondersteunen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan de slag te komen. Het werken bij een reguliere werkgever staat hierbij voorop. Lukt dat (nog) niet, dan zorgen we voor werk binnen één van onze eigen diensten: Productie, Groenvoorziening, Schoonmaak of ons Kringloopbedrijf Kringkoop
.
Meer weten?
PAUW is voor de uitvoering van de Participatiewet partner voor werkgevers. Wilt u meer weten over onze diensten of de Participatiewet? Neemt u dan contact op met Thomas van Waardhuizen, via 0346-262804.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *