Sparen voor Vershelden bij Coop Romijn

Een smakelijk versavontuur voor jong en oud, dat is de nieuwe spaaractie van Coop Supermarkten! Klanten van Coop Romijn kunnen tot en met zondag 2 oktober sparen voor stickers in het unieke Vershelden Plak- & Doeboek. Omdat Coop dit jaar haar 125-jarige jubileum viert, verrast de supermarkt haar klanten het hele jaar door met geweldige spaaracties.
 
coop-2Bromijn-800x445
 
Met het Versheldenboek stimuleert Coop kinderen om gezond te eten. De lezer leert onder andere over de verschillende eigenschappen van versproducten. De supermarktorganisatie werkt daarbij samen met het Voedingscentrum. Klanten kunnen de Vershelden van Coop verzamelen in een stickerboek. Bij iedere € 10,- aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvangen klanten een pakje stickers. In één pakje zitten vier stickers: twee normale, en twee stickers die de zintuigen prikkelen. Er zijn stickers waar je aan moet voelen of stickers met een bijzondere geur. In totaal kunnen klanten 96 verschillende stickers sparen.
In het weekend voorafgaand aan de actie, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus, ontvingen klanten bij besteding van € 25,- of meer aan boodschappen het Versheldenboek gratis. Daarna is het stickeralbum te koop voor € 1,- (op=op).
Smakelijk versavontuur
Ron Romijn,eigenaarCoop Romijn: “Het Versheldenboek neemt lezers mee op een smakelijk versavontuur voor jong en oud. Spelenderwijs leren zij over gezond eten, de herkomst van eten en het zelf groeien en bereiden hiervan. Ouders, opa’s en oma’s kunnen met behulp van het Versheldenboek samen met (klein)kinderen sparen, lezen, knutselen en koken.”
De spaaractie loopt van maandag 22 augustus tot en met zondag 2 oktober 2016. Voor meer informatie: www.coop.nl
 
Foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *