Geslaagd introductietoernooi LT Kockengen

RonaldJuran-1-913x1024

 

Op 2 juli werd voor het derde jaar op rij het introductietoernooi bij de tennisvereniging LT Kockengen georganiseerd. Tijdens dit toernooi spelen leden van de tennisvereniging met niet-leden. De bedoeling is om één keer per jaar niet-leden kennis te laten maken met de tennissport. Zij spelen dan samen met leden tegen andere koppels. Er is een poule voor beginners en een poule voor gevorderden. Na een week vol regen, bleef het gelukkig zaterdagmiddag droog en verscheen zelfs de zon af en toe. De sfeer is gemoedelijk en een aantal niet-leden komt elk jaar terug. Ex-lid Tijmen de Jong schitterde weer met prachtige volleys en zijn snoeiharde service. Ondanks het gemoedelijke karakter van het toernooi wordt er niet voor niks gespeeld. De winnaar krijgt namelijk een half jaar lidmaatschap van de tennisvereniging. De winnaars van dit jaar waren de eeuwig fanatiek blijvende Ronald Verleun. en zijn kompaan Juran Hilhorst (de nieuwe presentator en gastheer van Koetstock). Dit gelegenheidsduo (beiden geen lid) heeft, met solide spel van achteruit en vernuftige balletjes aan het net, het toernooi gewonnen. Er is één lidmaatschap te winnen en Ronald gaat zijn racket weer uit de wilgen halen. Het is traditie om dit toernooi af te sluiten met een BBQ. Dit jaar heeft de organisatie hiervan af gezien, omdat het toernooi op dezelfde dag was als ‘Smaakvol Kockengen’. Heb je interesse om volgend jaar ook mee te doen? Mail dan naar L.T. Kockengen en dan zullen we t.z.t. een uitnodiging sturen. Wij koppelen je dan aan een lid van de club.
Mocht je het sowieso leuk vinden om lid te worden, dan is misschien een zomerlidmaatschap iets voor je? Voor 75 euro kun je lid worden tot en met het eind van het jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *