Maandag 6 juni: inloopavond Het Vierde Kwadrant Kockengen

In de afgelopen maanden is ontwikkelaar BPD druk geweest met de voorbereidingen van de plannen voor de realisatie van Het Vierde Kwadrant in Kockengen. Op maandag 6 juni houdt de ontwikkelaar van 20.00 tot 21.00 uur een inloopavond. Locatie: Overdorp 6. Belangstellenden krijgen dan meer uitleg over de stedenbouwkundige verkaveling, de inrichting van het gebied, de waterberging en de beoogde beeldkwaliteit van de woningen.

Daarnaast hoort de ontwikkelaar graag de mening van de aanwezigen over de route voor het bouwverkeer alvorens zij een keuze gaan maken. De ontwikkelaar wil in september 2016 starten met de uitvoering van het bouwrijpmaken van het terrein. Het bestemmingsplan dat deze ontwikkeling mogelijk maakt moet op onderdelen worden gewijzigd. Over dat proces wordt ook informatie gegeven. Idereen is welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *