De Wegwijzer wint estafette schoolzwemwedstrijden met miniem verschil

De traditionele Rabo-schoolzwemwedstrijd in De Koet was dit jaar een strijd tussen twee basisscholen in Kockengen, De Wegwijzer en ’t Kockenenst. In alle leeftijdscategorieën werd er in verschillende disciplines door 40 deelnemers tegen elkaar gezwommen. Bij de estafette gingen naast de leerlingen ook leerkrachten te water. Na een zeer spannende strijd was het team van De Wegwijzer met het puzzelen net even iets sneller dan ’t Kockenest.


Winnaars: jongens 6 jaar: Thiemo Struijk, meisjes 6 jaar: Lisanne van Merkerk, jongens 7 jaar: Nathan van Eijk, meisjes 7 jaar: Saar Bakkum, jongens 8 jaar Jelte van Merkerk, meisjes 8 jaar: Sabine van Vliet, jongens 9 jaar: Daniel van Dam, meisjes 9 jaar: Tess de Haan, jongens 10 jaar: Thijs de Gooijer, meisjes 10 jaar: Anne van Dam, jongens 11 jaar: Gabriel Been, meisjes 11 jaar: Julia Cazant, jongens 12 jaar: Ivar de Lange, meisjes 12 jaar: Thirza van Dam.
Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *