Vrolijk voorjaarsconcert Kockengens Blazers Ensemble

Het was een vrolijk, en goed bezocht concert vrijdag 13 mei op de boerderij van de familie Segers. Diverse melodietjes werden vertolkt en soms zelfs zachtjes meegezongen: Une Belle Histoire, Pour un flirt en “conquest for Paradise” werden door de dirigent vakkundig aaneen gepraat. Vlak na de eerste koffiepauze trad er tot verrassing van het publiek een duo op altsaxofoon op: het duo Van der Weij.

De helft daarvan zou zo de dirigent van het KBE geweest kunnen zijn, de andere helft was ook een Van der Weij, maar dan een verre nicht waarschijnlijk, want verder geen familie voor zover bekend.
Zij speelden als intermezzo een aantal klezmer- muziekstukken en ook calypso en samba-nummers: binnen scheen de zon volop. De prijzentafel van de jaarlijkse loterij was overweldigend; de lootjes waren dan ook snel verkocht: iedereen ging tevreden met een prijs naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *