Afsluiting klaverjasseizoen bij ESDO

Met de lente in aantocht betekent dat tevens de afsluiting van het klaverjasseizoen 2015/2016 bij de ESDO Korfbalclub in Kockengen. Daar de top 10 qua tussenstand tot aan de laatste avond erg dicht op elkaar stond kon er nog van alles gebeuren in de einduitslag en werd er ook deze avond fel gestreden om de uiteindelijke titel beste Klaverjasser van het seizoen 2015/2016. Wederom is het ook dit jaar het jonge aanstormende talent niet gelukt de oude garde te verslaan. Dit bevestigd maar weer het oude gezegde “wijsheid komt met de jaren”. Overall eerste dit jaar is geworden Jan de Pijper (49.275 pt.) en tevens pittenkampioen met in zijn kielzog Griet de Bruin (48.642 pt.) en goede derde Sjaak van Kleiwee met (48.516 pt). Ook voor de wat mindere goden was er dit jaar de mogelijkheid om nog met een prijsje naar huis te gaan in de zogenaamde “nattencompetitie”. In deze categorie waren er wel 3 “winnaars” die elk 85 natten gespeeld hadden te weten Sjaak van Kleiwee, Wim van Breukelen en Tineke de Jong.
Zij gingen alle drie naar huis met een echte originele Esdo Paraplu. Organisatie wederom bedankt voor de goede zorgen en voor degenen die graag ook een keer vrijblijvend willen meekaarten. Noteer alvast in je agenda het welbekende Midzomeravondkaarten. Dit wordt gehouden op vrijdag 17 juni om 20.00 uur in Zaal Irene, Wagendijk 3 in Kockengen. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Marian Baars (06-24996480) of Cees de Jong (06-21510118) of via email de-baarsjes@ziggo.nl.
Vlnr. Tineke de Jong, Wim van Breukelen en Sjaak van Kleiwee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *