Kerstmarkt op nieuwe locatie valt uitstekend in de smaak

De traditionele kerstmarkt, vrijdag 11 december, was dit jaar op het plein bij de Katholieke kerk en in Zaal Het Lokaal naast de kerk. In de kerk was een grote kerststal te zien en waren er optredens van het Kockengens Blazers Ensemble. De markt kwam buiten door de regen moeizaam op gang, maar nadat het droog was geworden was er een gezellige drukke markt.
Met name tijdens de optredens van vijf dansgroepjes van Dance Avenue onder leiding van de altijd zeer enthousiaste Emma Ruts. Winkeliers en verenigingen boden van alles aan op de diverse kramen binnen en buiten. Met name eten en drinken vonden gretig aftrek. De kerstmarkt 2015 was de laatste gelegenheid om Charl Peters te horen en zien tijdens een optreden van Vet Vocaal dat hij samen met Ruud, Nieneke en Carolien verzorgde. Hij vertrekt in januari naar Bonaire. Uiteraard ontbrak de kerstman niet. Onvermoeid schudde hij de hand van veel kinderen. 

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Tijdens de kerstmarkt was er de trekking van de prijswinnaars van de sinterklaasactie van de winkeliers. Corry van Rooijen won de hoofdprijs, twee minuten gratis winkelen bij de Coop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *