Kerstmarkt in Kockengen op nieuwe locatie

Op vrijdag 11 december is er de jaarlijkse kerstmarkt in Kockengen. Dit jaar is er voor een nieuwer locatie gekozen. De kerstmarkt wordt gehouden op het plein bij de Katholieke kerk en Zaal Het Lokaal. Van 16.00 tot 21.00 uur worden er op diverse kramen allerlei producten te koop aangeboden. Met name aan de decembermaand gerelateerde producten worden er verkocht. Een kerstman heet de aanwezigen welkom en buiten is er live muziek. Zo zijn er verschillende optreden van Vet Vocaal, Charl Peters, Ruud van Leeuwen en de zangeressen Nieneke en Caroline. Tijdens de kerstmarkt is de Katholieke kerk geopend. Hier kunnen de bezoekers een grote kerststal bekijken.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *