Mannen Cratos veroveren tweede plaats op ranglijst

De volleyballers van het tweede mannenteam van Cratos hebben door een 1-3 overwinning op VC Houten op de ranglijst van de derde klasse de tweede plaats veroverd. In Houten werd vorige week vrijdagavond de openingsset vrij eenvoudig met 12-25 gewonnen. Ook in de tweede set was Cratos sterker. Ditmaal bood de thuisploeg iets meer tegenstand, maar met 20-25 lieten de mannen uit Kockengen duidelijk zien wie er recht op de overwinning had. In de derde set bleef Cratos heer en meester. Ditmaal werd vc Houten met 21-25 aan de kant gezet. Door er te gemakkelijk over te denken en door te veel kleine foutjes, werd in de vierde set het heft uit handen gegeven (25-15).
Komende vrijdag speelt Cratos H2 thuis in de sporthal van Kockengen tegen Vives. Aanvang 21.30 uur.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *