Mannen Cratos 2 zijn in een uitwedstrijd Tovo de baas

Vrijdagavond speelden de mannen van het tweede team van Cratos in Utrecht de uitwedstrijd tegen Tovo. In de openingsset waren beide teams aan elkaar gewaagd. De thuisploeg nam een kleine voorsprong, maar de mannen uit Kockengen knokten zich uitstekend terug. In de slotfase hielden beide teams elkaar in evenwicht, maar Cratos toonde zich op het beslissende moment de sterkste (25-27). Ook in de tweede set deden beide teams weinig voor elkaar onder. Echter de gastploeg voerde we telkens de boventoon. Cratos nam een paar punten voorsprong en gaf die niet meer uit handen (22-25). De tegenstander probeerde het in de derde set nog wel, maar eigenlijk had de ploeg uit Utrecht niets in te brengen (18-25). Nu was het van belang of het team uit Kockengen een vijf punten in de wacht kon slepen. Als snel in de vierde set werd duidelijk dat dat het geval was. Wederom werd Tovo met 18-15 aan de kant gezet. Met twee gespeelde wedstrijden en 9 punten neemt Cratos op de ranglijst de derde plaats in. Komende vrijdag wacht de mannen uit Kockengen de uitwedstrijd tegen VC Houten.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *