Mannen Cratos 2 starten competitie met duidelijke overwinning

Het tweede mannenteam van Cratos is de volleybalcompetitie met een duidelijke 3-1 overwinning op Bevoc 2 gestart. De mannen uit Kockengen kwamen flitsend uit de startblokken en wonnen de openingsset met 25-08. In de tweede set sloop het wat gemakzucht in de formatie uit Kockengen. De thuisploeg keek zelf even tegen een achterstand aan. Echter Cratos herstelde zich in de slotfase uitstekend en trok de overwinning met 25-20 naar zich toe. Ook in de derde set nam Cratos het heft in handen. De 25-18 overwinning is geen moment in gevaar geweest. Door er te gemakkelijk over te denken en door te veel slordigheidjes liep de ploeg uit Kockengen in de vierde set achter de feiten aan (17-25).

Tekst: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *