Koninklijke Onderscheiding voor oud-brandweerman Paul Verhoeven

Op vrijdag 16 oktober ontving Paul Verhoeven uit handen van burgemeester Marc Witteman een Koninklijke Onderscheiding. De uitreiking vond plaats in de brandweerkazerne van Kockengen aan de Sportweg.

Voordat burgemeester Marc Witteman van de gemeente Stichtse Vecht tot de uitreiking kon overgaan, werd Paul met een klassieke brandweerwagen thuis opgehaald. In de kazerne zaten de korpsleden, oud-collega brandweerlieden, familieleden en overige belangstellenden op de gedecoreerde te wachten. Vervolgens werd de onderscheiding behorend bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau uitgereikt door Marc Witteman, burgemeester van Stichtse Vecht.

Paul Verhoeven werd onderscheiden in verband met zijn afscheid en zijn langdurige verdiensten, vanaf 1984 tot maart 2015, als brandwacht 1e klasse en later hoofdbrandwacht bij het korps Kockengen. Zijn functies waren: chauffeur zwaar, manschap rietenkap brandbestrijding en oefenleider.

Hiermee heeft Paul Verhoeven een bijdrage geleverd aan de openbare veiligheid in Kockengen en de regio.


Foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *