Jeugdschaatsen IJsclub Kockengen weer van start

Het jeugdschaatsen bij de IJsclub Kockengen is zaterdag 3 oktober weer van start gegaan. Liefst 84 kinderen krijgen gedurende het winterseizoen iedere zaterdag op de buitenbaan van de Vechtse Banen in Utrecht schaatsles. Voor het vertrek zaterdag kleurde het Driestammenplein behoorlijk geel. De kinderen van IJsclub Kockengen schaatsen iedere week onder begeleiding van 16.25 tot 17.25 uur en verzamelen om 15.45 uur op het Driestammenplein en zijn ongeveer 18.00 uur weer terug. Ouders rijden om de beurt en doen dat eens in de drie weken. Dat verloopt altijd prima, want het is ook leuk om te kijken hoe snel de kinderen vooruit gaan. Bij natuurijs worden de lessen op de ijsbaan op het Polderreservaat gegeven. Kinderen die schaatsen leuk vinden kunnen twee proeflessen meedraaien, of zich vast opgeven voor de wachtlijst, zodat zij zeker weten dat ze er volgend jaar bij zijn. De leeftijd is van 7 tot 12 jaar. Aanmelden kan per mail: admin@ijsclubkockengen.nl
Tekst en foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *