Veel deelnemers Rolstoeldriedaagse Zorgcentrum Overdorp

Traditiegetrouw wordt er in Zorgcentrum Overdorp ieder jaar in juni een Roelstoelvierdaagse gehouden. Door omstandigheden was er dit jaar een Rolstoeldriedaagse. Drie dagen zo’n anderhalf uur wandelen door het dorp voor bewoners van Zorgcentrum Overdorp die afhankelijk zijn van een rolstoel met begeleiders.

Dit jaar namen 22 rolstoelers en 22 begeleiders deel en enkele vrijwilligers hielpen bij het oversteken. Onderweg werd er koffie of thee gedronken, een ijsje gegeten en ook waren er mini pannenkoekjes. Dinsdag 23 juni werd zwembad De Koet aangedaan en woensdag 24 juni stond er een bezoek aan de boerderij van de familie Segers op het programma. Vrijdag 26 juni was er een stop gemaakt bij gebouw De Regenboog. Bij terugkomst bij Overdorp was er voor iedereen een plantje. Alle drankjes, ijsjes en pannenkoekjes werden gesponsord.


Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *