Zaterdag 4 juli: Smaakvol Kockengen op het Kerkplein

Op zaterdag 4 juli wordt op het Kerkplein ‘Smaakvol Kockengen’ gehouden. De bewoners van het dorp en de regio worden door de horeca-ondernemers van Kockengen uitgenodigd om te komen genieten van kleine gerechtjes. De ondernemers presenteren die dag tussen 16.00 en 22.00 uur naast de gebruikelijke hapjes gerechtjes die normaliter niet verkrijgbaar zijn bij de betreffende ondernemers. Uiteraard zijn er ook heerlijke drankjes te verkrijgen. De muziek wordt verzorgd door DJ Henk Hoogeveen en de band The Hippz. De toegang is gratis.


De ondernemers Ad Goes van Cafetaria de Voorstraat, Henry van der Leeden van Partyservice Van der Leeden en Richard de Vos van Zaal het Lokaal hadden al langer het idee dat er in Kockengen, midden op het dorp, best wel wat meer te beleven moest kunnen zijn. Midden in de zomer met z’n allen buiten genieten van muziek, wat heerlijke gerechtjes en wat te drinken. Gezellig met z’n allen wat praten of lachen om niets. De horeca-ondernemers staken de koppen bij elkaar en besloten Smaakvol Kockengen te organiseren. Zorgvuldig werd er een datum geprikt en werden andere ondernemers en sponsors benaderd. Naast de drie initiatiefnemers kunnen bezoekers van Smaakvol Kockengen ook gerechtjes of hapjes verwachten van Bakkerij De Rooster, Brasserie Het Eiland in het Weiland en Abrona. Drankjes en gerechtjes moeten betaald worden met muntjes. De muntjes zijn verkrijgbaar op het Kerkplein.
De laatste weken zijn er in Kockengen en omgeving huis-aan-huis posters verspreid die voor het raam gehangen kunnen worden. Het liefst op een ludieke of grappige manier Met die actie wordt er kans gemaakt op gratis eten en drinken voor vier personen tijdens Smaakvol Kockengen. De actie loopt nog tot maandag 29 juni 18.00 uur, dan wordt er bij de prijswinnaar aangebeld. Uiteraard mogen de posters tot zaterdag 4 juli blijven hangen.
Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *