Veel teams uit Kockengen op Beachtoernooi Nieuwer Ter Aa

Traditiegetrouw doen er aan het jaarlijkse Beachtoernooi in Nieuwer Ter Aa, zowel bij het volleybal, het voetvolley en het twee tegen twee voetbal veel teams uit Kockengen mee. Regelmatig vallen er teams uit Kockengen in de prijzen.


In totaliteit deden er 86 team mee een het volleybal en voetvolley. Bij de jeugd deden er 64 kinderen mee met het twee tegen twee toernooi, dat dit jaar voor het eerst in een pannaveld gevuld met zand op op het voetbalveld van Nita gehouden werd.


De prijzen werden als volgt verdeeld:
Twee tegen twee voetbal jeugd Jongste groep. 1: Jari Vossestein, Rody de Jong. 2: Chiel Koekoek, Sjoerd Koekoek. 3: Sacha Ellens, Tristan Satumalaij. Middelste groep 1: Stijn Koekoek, Eric Versloot. 2: Sam Veenstra, Thijs Veldhuis. 3: Timo Vossestein, Mike de Jong. Oudste groep. 1: Arie Verwij, Sam Groenendaal, Wessel van Rijn. 2: Dion Stout, Jan Zagt. 3: Daniel Verweij, Jan Karsemeijer
Voetvolleybal Recreanten. 1: Jonathan van Eijk, Juran Hilhorst, Rico Hoogendoorn. 2: Jeroen Meiburg, Gerard Uittenbosch, Frank de Bruin. 3: Ruben Strubbe, Bart de Koning, Thom van Rijn, Cees Langelaar. Wedstrijdklasse. 1: Gert-Jan Seeleman, Peter Seeleman, Henry Seeleman. 2: Bastian Langelaar, Jeroen Langelaar, Rick de Lange, Jan Blom. 3: Marcel Berger, Stefan Berger, Dirk-Jan Brouwer.
Volleybal recreanten Dames. 1.: Magde Gadellaa, Debora van Dort, Susan Vos, Ilona
Dorst. 2: Eveline van der Linden, Christine Berger, Kim Pieterson. 3. Laura Kreuger, Esther Karsemeijer, Gerliene Vossestein. Heren1: Eelco van Cooten, Mike van Cooten, Caya van Cooten. 2: Jeroen Meiburg, Gerard Uittenbosch, Frank de Bruin. 3: Arie Boxhoorn, Joas Vonk, Jaap Bouman, Peter van Bodegraven.
Volleybal wedstrijdklasse Dames. 1: Marielle van Heeringen, Wilma Kemp, Jeannette Mustamu. 2: Karlijn Smit, Nicole van Arnhem, Charissa Mustamu, Marsha de Kwaadsteniet. 3: Danielle van der Horst, Allie Koekoek, Callista Luhulima, Sandra van Drogenbroek. Bij de heren eindigde het team van Steven van Selm, Danny Spithoven, Bart Nab en Hendrik Jan van der Leeden op de derde plaats.


Foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *