Midzomeravondkaarten in Kockengen

Vrijdag 19 juni was het dan weer zover! Midzomeravondkaarten in Kockengen. Ditmaal hadden de organisaties van de 2-wekelijkse maandag- en woensdagavond klaverjasclubs de handen ineen geslagen om gezamenlijk deze avond te organiseren. Dit resulteerde in een grootse opkomst. Ruim 60 deelnemers waren vanuit Kockengen en wijde omgeving naar het Irenegebouw getrokken om daar die avond hun klaverjaskunsten te vertonen. Ondanks dat de temperaturen buiten nog niet echt zomers waren ging het er binnen weer heet aan toe. Na drie zware ronden ging uiteindelijk Mies van Zanten uit Kockengen er met de eerste prijs vandoor. Tweede werd haar man Leo van Zanten uit Kockengen en de derde plaats was voor Hennie Wagenaar uit Vinkeveen. Organisatie bedankt en voor eenieder die komend winterseizoen graag een keer ongedwongen wil klaverjassen op de maandag-
en/of woensdagavond kan voor meer informatie of aanmelding terecht bij

respectievelijk Cees de Jong 06-21510118 en Marian Baars 06-24996480.

 Op de foto de prijswinnaars en organisatie van links naar rechts: Cees de Jong, Hennie Wagenaar, Silvester van der Ent, Marian Baars, Mies van Zanten en Leo van Zanten.
 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *