Ondanks matig weer toch veel enthousiasme bij zwemvierdaagse De Koet

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni werd in Zwem- en Recreatiepark De Koet de Nationale Zwemvierdaagse gehouden. Liefst 267 deelnemers kwam vier dagen naar het zwembad in Kockengen om aan de vierdaagse deel te nemen. De deelnemers hadden vijf dagen de tijd om vier keer te zwemmen.

Kinderen tot en met 10 jaar zwommen tien banen, ofwel 250 meter en boven de 10 jaar zwom iedereen dagelijks 20 banen, dus 500 meter. Ook kinderen die bij De Koet A-zwemlessen volgen namen onder begeleiding van een ouder deel. Iedere dag was er voor de deelnemers een verrassing, zoals een pakje drinken of een ijsje. Uiteraard was er voor alle deelnemers, die bijvoorbeeld voor de 39-ste keer of voor de eerste keer meededen, een medaille.

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *