Jos Daalhuizen wint competitie biljartvereniging De Brug

PORTENGEN – Bij biljartvereniging De Brug in Portengen werden vrijdagavond in het Buurthuis aan de Nijverheidsweg de prijzen van de onderlinge competitie uitgereikt. Jos Daalhuizen nam uit handen van voorzitter Erik Mulder de wisselbeker in ontvangst. De tweede plaats was voor Cornelis Griffioen en Willem Kranenburg eindigde op de derde plaats. Dit seizoen stond in het teken van het twintig jarig bestaan van de vereniging. Het feestjaar werd gestart met een fietspuzzeltocht en tussendoor werd de jaarlijkse strijd tegen ’t Heicop gewonnen. Tot slot werd het seizoen afgesloten met een ‘feestweek’, waarin een toernooi werd gespeeld en verschillende spellen werden gedaan.
Ieder seizoen wordt er bij biljartvereniging De Brug van september tot eind april een onderlinge competitie gespeeld. Door te kijken naar het moyenne van het vorige seizoen wordt er volgens een puntensysteem gespeeld, zodat iedereen een eerlijke kans heeft de competitie te winnen. Liefst 27 biljarters gingen met elkaar de strijd aan in 26 wedstrijden. Cornelis Griffioen tekende dit seizoen voor de hoogste moyenne verbetering. De poedelprijs was voor Dickie Versteegh. De prijzen zijn gesponsord door weihandel Jos Daalhuizen en Koeriersbedrijf Ruwiel Express.

Op de foto: De prijswinnaars Cornelis Griffioen, Dickie Versteegh, Willem Kranenburg en Jos Daalhuizen.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *