Vogelexcursie naar het bos van Gunterstein in Breukelen

De Natuurgroep Kockengen organiseert op zaterdag 28 maart een natuurommetje voor de jeugdige natuurliefhebber naar het bos van Gunterstein in Breukelen. Ook ouders zijn uiteraard van harte welkom. Tijdens deze excursie gaan we op zoek naar ‘bosvogels’. Een grote kans dat we de volgende vogels zullen zien of horen: diverse mezen, grote bonte specht, boomkruiper en de boomklever (ken je het verschil?), vinken en nog veel meer.
Neem je vogelboek en verrekijker mee als je die hebt. Trek warme kleding aan, afhankelijk van het weer. We verzamelen om 08.30 op de Driestammenweg en gaan op de fiets naar Breukelen. We verwachten rond 12.00 uur weer terug te zijn. Trek wel laarzen of water dichte schoenen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *