Diploma’s jeugdschaatsen IJsclub Kockengen uitgereikt

Nadat de 94 jeugdschaatsers van IJsclub Kockengen op zaterdag 28 februari op de Vechtsebanen in Utrecht in verschillende leeftijdsgroepen hebben geschaatst voor hun diploma, werden zaterdag 21 maart bij Eef en Bep van Schaik aan de Wagendijk de diploma’s uitgereikt. Voordat het zover was werden er eerst allerlei spellen gedaan, was er wat te drinken en snoepen en kreeg iedereen patat van Eetcafé De Voorstraat. Ook kon er tot slot nog gekozen worden voor een kroket of frikadel.

De snelste van de vereniging was Tim Smaling  tijd 36,97  diploma F.
Er kunnen weer kinderen worden opgegeven voor volgend seizoen.
Kijk op de website: www.ijsclubkockengen.nlTekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *