Natuurommetje voor jeugd bij Natuurgroep Kockengen

 Op zaterdag 31 januari is er bij de Nartuurgroep Kockengen weer een natuur-ommetje voor de jeugdige natuurliefhebber. In het Polderreservaat worden nestkastjes opgehangen die door Jan en Denny de Lange zijn gemaakt. Tijdens het broedseizoen kan er in de nestkastjes worden gekeken naar de broedende vogels.

Na het ophangen van de nestkastjes volgt er een korte excursie door het polderreservaat. De deelnemers aan het ommetje kunnen hun vogelboek en verrekijker meenemen. De aanvang is om 9.00 uur bij de familie De Lange, Wagendijk 55 in Kockengen waar iedereen welkom wordt geheten met warme chocolademelk. Het ommetje duurt tot ongeveer 11.00 uur.

De Natuurgroep Kockengen organiseert dit jaar regelmatig van dit soort korte excursies (natuur-ommetjes).
Kijk voor de data op : www.natuurgroepkockengen.nl of neem voor meer informatie contact op met ben.van.der.horst@natuurgroepkockengen.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *