Nachtelijke vernielingen bij bewoners aan de Kerkweg

KOCKENGEN – Al meerdere keren zijn bewoners van de Kerkweg de dupe geworden van vernielingen door jeugd. De betreffende jongeren vernielen, na een avondje stappen in de nacht van zaterdag op zondag, op weg naar huis brievenbussen, intercoms, tuinverlichting etc., etc.. Enkele bewoners van de Kerkweg vragen zich af of de ouders van de jongeren een oogje in het zeil willen houden zodat het gedrag een halt kan worden toegeroepen.
Fiets op auto gegooid
Twee jongens zijn zondag 18 januari ’s morgens vroeg in Kockengen opgepakt vanwege openbare vernieling op De Dreef. Een getuige zag rond 4.00 uur dat de verdachten tegen geparkeerde auto’s sloegen en schopten. Er werd zelfs een fiets op een auto gegooid. Aan de hand van een duidelijk signalement werden de twee jongens van 16 en 17 jaar even later opgepakt. Ze zijn afkomstig uit Woerden en Utrecht. De ouders van beide vandalen zijn ingelicht over het incident.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *