Drukke nieuwjaarsreceptie ondernemers Kockengen

 KOCKENGEN – Zaterdag 10 januari was er de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Kockengen. Ditmaal in Zaal Het Lokaal. Het was er een drukte van belang, zo’n 110 ondernemers hadden aan de uitnodiging gehoor gegeven. De ondernemers genoten van een heerlijk diner en maakten met elkaar een praatje.

 In zijn nieuwjaarstoespraak gaf voorzitter Adrie de Lange onder meer aan dat nieuwe jonge ondernemers in 2014 lid waren geworden van de Ondernemersvereniging Kockengen, maar ook dat enkele ondernemers in 2014 door een diep dal waren gegaan. Te prijzen is het volgens de voorzitter dat de gemeente Stichtse Vecht het nieuwe Inkoop- en aanbestedingsbeleid definitief heeft vastgesteld. De ondernemers uit Kockengen hopen dat dat uiteindelijk werk oplevert. Vooralsnog blijkt dat in de praktijk lastig. Immers wethouder Vital van der Horst kwam een taart bij De Koet brengen, omdat het bad een prijs had gekregen voor de hoogste waardering in de provincie Utrecht in de categorie openluchtbaden. Echter de taart was niet van de bakker uit Kockengen. Tevens stond de voorzitter even stil bij bij de crisis die nog steeds niet voorbij is en de wateroverlast in juli. Voor velen was 2014 ook een mooi jaar. Zo werd de voorzitter opa.

In het voorjaar was er een bedrijfsbezoek bij Henk en Rina van den Bosch van het gelijknamige tracktorenbedrijf. Het OK-uitje in de zomer was bij Koos en Thea Segers waar veel ondernemers op een antieke trekker reden. In het najaar was er een bijeenkomst bij de Rabobank Woerden waar de ondernemers uit Kockengen leden van de ondernemersverenigingen uit Kamerik en Zegveld hebben ontmoet.

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *