Rondje Kockengen wordt vernieuwd

Rondje Kockengen wordt vernieuwd. Vanaf heden wordt, mede door de steun van het Rabobank Dichtbijfonds, de pagina Rondje Kockengen Nieuws toegevoegd. Het nieuws uit het dorp voor de mensen uit het dorp en de buitenwijken eromheen. Waarom? Omdat in de lokale media te weinig nieuws uit Kockengen is te lezen. Rondje Kockengen Nieuws verschijnt vooralsnog één keer in de maand voorlopig zwart/wit. De bedoeling is de nieuwspagina iedere week te laten verschijnen en op den duur zelfs heel Rondje Kockengen in kleur.
Aan het bestaande vertrouwde Rondje Kockengen verandert niets. Ondernemers en ook particulieren, verenigingen en instanties kunnen er adverteren. Dat blijft zo. Echter Rondje Kockengen Nieuws gaat verslag doen en foto’s maken van de belangrijkste gebeurtenissen uit het dorp, zoals bijvoorbeeld de aankomst van Sinterklaas, de Jaarmarkt, maar ook als er iemand in Overdorp honderd jaar wordt of als er een sportteam kampioen wordt of het is mooi weer en het hele dorp zoekt verkoeling in het zwembad of het heeft hard gevroren en er kan geschaatst worden of het dorp wordt opgehoogd.
Rondje Kockengen Nieuws is er voor iedereen. Verenigingen, instanties, scholen, kerken, bedrijven of zomaar bewoners. De makers hebben de mensen uit het dorp nodig. Op de eerste plaats zijn de lezers erg belangrijk. Daarnaast zijn de ondernemers uit het dorp onmisbaar. De redacteur van Rondje Kockengen Nieuws kan advertorials voor bedrijven schrijven en daarbij foto’s maken. De maker Rondje Kockengen Nieuws werkt nauw samen met de website van het dorp www.kockengen.netmet daaraan gekoppeld facebook en twitter Kockengennet Nieuws.
Voor meer informatie over adverteren of aankondigen op Rondje Kockengen: rondjekockengen@adriedelange.nlof per telefoon 0346 241660. Voor meer informatie, tips of ideeën over of voor Rondje Kockengen Nieuws: gijskleinveld@xs4all.nl.

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *