Wereldmuziekkoor Piosenka bij Vrienden van Overdorp

 KOCKENGEN – Vrijdagavond 26 september was er in Zorgcentrum Overdorp een gezellig samenzijn met sponsors, donateurs, bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Er was een optreden van het Wereldmuziekkoor Piosenka. Het koor bracht vrolijke liedjes ten gehore uit onder meer Slavische en de Balkan landen. Daarnaast verlevendigden zij hun optreden met tekst en uitleg over bijpassende klederdrachten die ook geshowd werden. Het publiek was bijzonder enthousiast.

Het optreden werd georganiseerd door de Vrienden van Overdorp. De organisatie was mede mogelijk  gemaakt door giften van een bewoner en de kinderen van een voormalige bewoner.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *