Nationale Burendag op de Scholekster in Kockengen KOCKENGEN – Een dag voor de nationale Burendag, zaterdag 27 september, hebben de buren van de Scholekster in Kockengen op vrijdag 26 september de Burendag gevierd. Eerst werden er nog enkele klussen uitgevoerd. Zo werden er appel- en perenbomen geplant en het hekwerk bij het trapveldje werd gemaakt. Vorige week werd in het kader van Burendag onder meer straatwerk aangelegd en sloten schoon gemaakt. Komende zaterdag 4 oktober wordt het trapveldje in de buurt opgeknapt. Eén en ander werd mogelijk gemaakt door het Dorpscomité, de gemeente Stichtse Vecht en het Oranjefonds. Nadat de werkzaamheden vrijdag waren afgerond, was er een BBQ.

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *