Wandelen voor vervolgde Christenvrouwen in Egypte

KOCKENGEN – Op zaterdag 4 oktober is er in Kockengen het zogenoemde ‘women walk for women’. Vrouwen uit Kockengen en omgeving wandelen door de weilanden. De tocht is ongeveer tien kilometer lang van Kockengen naar Nieuwe Ter Aa. De start is om 10.00 uur aan de Zwanebloem 21. Vrouwen die mee willen lopen kunnen zich aanmelden bij Hilda van Oosterom via het mailadres: hildavo@kpnmail.nl
De deelneemsters krijgen een sponsorkaart waarmee zij sponsors kunnen zoeken voor de wandeltocht. De opbrengst is voor de vervolgde Christenvrouwen in Egypte. Het motto voor 2014 is: kansen door lezen & schrijven. Voor meer informatie: opendoors.nl/walk.

Tekst: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *