Koetcompliment voor Kees de Hoop en Frieda Waaijer

KOCKENGEN – Tijdens de afsluitende gezellige avond voor personeel, sponsors en vrijwilligers van Zwem- en Recreatiepark De Koet, werden afgelopen zaterdag door voorzitter Joost Winnubst en bestuurslid Adrie de Lange in het kader van het Koetcompliment aan Kees de Hoop en Frieda Waaijer een oorkonde en bloemen uitgereikt.
Kees de Hoop was jarenlang in het bestuur van Zwem- en Recreatiepark De Koet penningmeester. Niet zomaar een penningmeester, maar een heel verdienstelijke penningmeester. Frieda Waaijer draait al jaren als vrijwilliger met veel plezier kassadiensten.
‘Bijna 30.000 bezoekers zijn er dit seizoen in De Koet geweest. Door de inzet van het badpersoneel en heel veel vrijwilligers is het seizoen uitstekend verlopen. Gelukkig zijn er dit jaar weer nieuwe vrijwilligers bijgekomen en dat doet het bestuur deugd. Ook al sluiten er steeds meer buitenbaden, in Kockengen doen we dat anders ‘zegt voorzitter Joost Winnubst. Zaterdag werd het seizoen afgesloten met een Chinees buffet. Onder het genot van een hapje en drankje werd er gezellig nagepraat.

Tekst en foto Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *