Vet Vocaal met Een reis door de jaren ’60 en ’70 op ParkPodium Boom en Bosch

KOCKENGEN – De muzikale vrienden Charl Peters en Ruud van Leeuwen stonden al eerder op het podium bij ParkPodium Boom en Bosch in Breukelen met het project Simon & Garfunkel. Dit jaar presenteren de muzikanten uit Kockengen hun nieuwe project waarbij de nadruk ligt op de vocalen. Samen met de zangeressen Carolien en Nienke nemen Peters en van Leeuwen het publiek mee op reis door de jaren ’60 en ’70 met liedjes van onder meer The Mama’s & Papa’s, Simon & Garfunkel en nog meer bekende songs. Vet Vocaal start om ongeveer 15.00 uur in het park Boom en Bosch bij het voormalige gemeentehuis van Breukelen.

Foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *