Traumahelikopter ingezet bij ongeval in Kockengen

KOCKENGEN – Bij een ongeval in huis aan de Purperreiger is maandagavond een traumahelikopter ingezet om snel hulp te kunnen verlenen. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Aanvankelijk werden bewoners van de Purperreiger in Kockengen opgeschrikt toen twee politieauto’s met een behoorlijke vaart de straat in kwamen rijden. Vervolgens kwamen er twee ambulances. Steeds meer mensen kwamen kijken wat er aan de hand was. Korte tijd later werd een traumahelikopter waargenomen die een landing maakte op het trapveldje nabij de Purperreiger/Scholekster. De belangstelling van bewoners van het dorp was groot.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *