Serie van zes ochtenden Puppy/Guppy zwemmen afgesloten

KOCKENGEN – Zaterdag 12 juli werd een serie van zes lessen puppy/guppy zwemmen afgesloten. Zeven kinderen hebben met ouders aan de activiteit in De Koet meegedaan. Op zaterdag 16 augustus starten Kim en Carla weer met een reeks van vier lessen. Veel ouders en kinderen van de afgelopen periode zwemmen dan weer mee. Nieuwe ouders kunnen zich met hun kinderen via de website dekoet.nl aanmelden.
Puppy/guppy zwemmen is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het is ouder/kind zwemmen. Er is dus altijd een vertrouwd gezicht bij het kind aanwezig. In ongeveer zes lessen laten Kim en Carla de kinderen spelenderwijs kennis maken met allerlei materialen die ze later terug zien bij de vervolge zwemlessen, voorbereidend A en A. Ook door liedjes worden de kinderen uitgedaagd hun grenzen te verleggen, bijvoorbeeld ‘oor in het water’, ‘neus in het water’ of ‘belletjes blazen’.

Tekst en foto: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *