Veertig jarig jubileum ESDO Kockengen

KOCKENGEN – Op 16 mei 2014 bestond korfbalvereniging ESDO 40 jaar. Dit jubileum is afgelopen zaterdag groots gevierd met een feestdag met het thema WK. Om de inwoners van Kockengen te laten weten dat ESDO feest vierde ging de jongste jeugd rond 10:00 uur in een optocht met toeters, pannen, fluitjes en andere herriemakers het dorp door. Na de optocht hield de voorzitter Sebastiaan Verbruggen een korte openingsspeech, waarin hij zijn waardering uitsprak voor de inzet van de leden en de vele vrijwilligers van de vereniging. Na de speech stond er een heerlijke brunch klaar en dat was maar goed ook, want na de brunch was het tijd voor de sportdag. Zo’n 70 deelnemers werden over 8 teams verdeeld, welke de strijd tegen elkaar opnamen tijdens het spel ZigZag, een spannende WK Quiz, een stormbaan en een eindspel op het Heycop! Tijdens het eindspel bleef niet iedereen droog, maar dankzij de aanwezigheid van de duikers van Rescue Divers Breukelen, welke geheel vrijwillig voor ESDO te water gingen, werd dit een groot spektakel. Blaaskapel Vleuten zorgde voor nog meer sfeer, want onder het genot van hun muziek streden de teams om de punten.
Na het eindspel en een douche voor veel deelnemers van de sportdag vond de prijsuitreiking plaats, waarna Sebastiaan Verbruggen nogmaals het woord nam om de barbecue te openen. Voor ruim 200 leden, partners, ouders, vrijwilligers en sponsoren stond een heerlijke barbecue klaar. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men genieten van een live optreden van de Loosdrechtse band “In the Pocket”. Tot laat in de avond bleef het gezellig bij ESDO en men kan terugkijken op een geslaagde feestdag.

Foto’s: Arnoud van Otterloo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *