Rolstoelvierdaagse Zorgcentrum Overdorp in Kockengen

KOCKENGEN – Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juni was er voor de bewoners van de Zorggroep de Vechtstreek locatie Overdorp een rolstoelvierdaagse. Iedere dag vertrokken ’s morgens zo’n 35deelnemers, rolstoelers met begeleiders, voor een wandeling van zo’n anderhalf uur door het dorp en omgeving. Iedere dag werd er op een andere locatie wat gedronken of een ijsje gegeten. Zo werd zwembad De Koet aangedaan en stond er een bezoek aan de boerderij van de familie Seegers op het programma. Ook was er een tussenstop bij cafetaria De Voorstraat en werd er koffie gedronken in gebouw De Regenboog. Alle drankjes en ijsjes werden gesponsord.
Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *