Fiets mee met de Rabo Fietstocht op 14 juni

Op zaterdag 14 juni vindt de eerste Rabo Fietstocht plaats. Het belooft een happening van jewelste te worden! Met dit initiatief kunnen verenigingen, stichtingen en scholen (zegge vereniging) hun kas spekken.

VAST BEDRAG VOOR ELKE DEELNEMER

Hoe werkt dat dan? Een vereniging meldt zich via de website aan en ontvangt een deelnemersnummer voor de fietstocht. Bij elk startpunt kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer het nummer van de lokale vereniging waar men voor fietst op de stempelkaart. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart in. De Rabobank stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer op de bankrekening van de vereniging tot maximaal € 750. Er staan al 150 deelnemende verenigingen op de lijst!

ROUTES DOOR HET GROENE HART

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes van 30, 60 of 100 kilometer door het Groene Hart uitgezet in samenwerking met WTC Woerden en TTC De Merel. Iedereen kan zelf kiezen welke route hij of zij fietst. Starten kan tussen 9.00 en 13.00 uur bij een van de vier startpunten in Kockengen, Woerden, Bodegraven en Mijdrecht. Het is ook mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route zijn een aantal stempelposten, maar ook leuke plekjes en bezienswaardigheden om te bezoeken of wat eten of drinken te nuttigen.

FIETS OOK MEE EN KOM IN HET RABO ORANJE GEKLEED!

Fiets gezellig met ons mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is van harte welkom. Trek uw oranje WK/Koningsdag kleding aan. Dan creëren we met zijn alleen een Rabo oranje lint door het werkgebied van de Rabobank. Gezellig een sportief dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor een vereniging naar keuze. U doet toch ook mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *