Winnaars bij biljartvereniging ’t Heicop seizoen 2013/2014

KOCKENGEN – Op zaterdag 24 mei heeft de biljartvereniging ’t Heicop te Kockengen zijn jaarlijkse afsluiting gevierd door het spelen van de finale wedstrijden voor beker en clubkampioenschap.

Om 15.00 uur werd de finale voor het bekerkampioenschap gespeeld. Het bekertoernooi is toegankelijk voor alle leden ( ruim 50) van de biljartvereniging ’t Heicop en wordt volgens het knock-outsysteem gespeeld. De voorrondes werden de afgelopen weken gespeeld. Het toernooi is erg leuk verlopen en uiteindelijk bleven er twee finalisten over. Zij hebben deze finale in het clubgebouw van de biljartvereniging ’t Heicop in het bijzijn van veel publiek moeten uitvechten.
Zo werd Henny van Dijk 2de en Ad Dhondt de winnaar van het bekertoernooi die zijn naam mag vereeuwigen op de grote zilveren wisselbeker.
Vervolgens werd de finale om het kampioenschap van de clubcompetitie 2013/2014 gespeeld.
De winnaar van de donderdagcompetitie, Gerard Vendrik, tegen de winnaar van dinsdagcompetitie Chris Paardenkooper. Tijdens de finale gaf de overtuigend spelende Gerard Vendrik met zeer goed spel aan dat hij zich het komende jaar de terechte clubkampioen mag noemen.
De einduitslag van de dinsdag en donderdag competitie is:
1deplaats van de dinsdag: Chris Paardenkooper 55 punten.
1deplaats van de donderdag: Gerard Vendrik 46 punten.
2deplaats van de dinsdag: Sjaak Thomas 46 punten.
2deplaats van de donderdag: Jan Paardenkooper 41 punten.
3deplaats van de dinsdag: Gerrit Tollenaar 44 punten.
3deplaats van de donderdag: Wim Bouman 41 punten.
Na de prijsuitreiking van de bekers aan clubkampioen en de bekerkampioen werden er nog enkele andere prijzen uitgereikt. Zo werden Ton Kriege en Reijer van Selm winnaar van de trofee voor de kortste wedstrijd. Beide wonnen hun wedstrijd in 14 beurten van respectievelijk Cor Stoof 68 car. – 92 caramboles en van Gerard Vianen. 31 car. – 10 car.
De trofee voor de verliezer van de langste partij ging naar Rijk van Heeringen. Rijk verloor in 44 beurten van Reijer van Selm 38 car. – 38 car.
De trofee voor hoogste moyenneverbetering ging naar Wim Bouwman die zijn gemiddelde met ruim 12.5 % wist te verhogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *