Biljartvereniging het Heicop wint wederom beker Libre-Hoog

KOCKENGEN – Dit jaar was Biljartvereniging het Heicop voor de tweede keer achter elkaar van de partij op de grote bekerfinale die jaarlijks georganiseerd wordt door de Woerdense Biljart Bond. De mannen stonden op zondag 4 Mei om 9.00 uur al klaar om per taxi af te reizen naar het Stadshof in Vianen, waar de finales plaatsvonden, waaronder kader,libre-hoog, libre-laag en driebanden. Dit jaar was onze tegenstander BVL-02 uit Maarssen. Door het zogenaamde Belgische puntensysteem bleef het tot de laatste wedstrijd spannend, zo viel de uitslag uiteindelijk met 41-29 in het voordeel van de Kockenezen. Het was een sportieve en gezellige dag, die compleet in het teken stond van biljarten. Eind September start het nieuwe seizoen waar het Heicop opnieuw met 1 team zal aantreden, in competitie en beker verband. Tot slot wil het team van het Heicop via deze weg zijn sponsors: mondverzorgingscentrum Puntenburg Vleuten, autobedrijf de Pijper Maarssen en de Biljartmakers Portengen bedanken voor hun sportieve bijdrage van dit jaar.
Spelers die de finale gespeeld hebben en op de foto staan zijn van links naar rechts: Mees Brouwer, Willem Bouwman, Rijk van Heeringen en Sjaak Thomas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *