Spannende curlingfinale op Woerdense IJsbaan

Spannende curlingfinale  op de IJsbaan

Vrijdag 3 januari is de Woerdense IJsbaan op het Kerkplein het decor voor de spannende finale van de eerder gespeelde curlingwedstrijden. In twee poules wordt bepaald welke curlingteams die avond nog tegen elkaar uitkomen in de grande finale. De acht teams van Koek & Zopie, SHV Skeetmasters, Team VEP, Flauwe Curl, WWW, DMDD, Plons! en De Curltangen zetten alles op alles om in die finale met de eer en de titel “Curlingcampioen van Woerden 2013’ te kunnen strijken.

De wedstrijden in poule 1 starten om 18.30 uur en in poule 2 om 20.00 uur. De finale begint om 21.15 uur, met rond 21.30 uur de prijsuitreiking.

IJsbaan Woerden is een initiatief van de Woerdense Rotaryclubs en Rotaract. Alle activiteiten op de ijsbaan zijn te volgen op de website www.ijsbaanwoerden.nl, via twitter en www.facebook.com/curlingcompetitieijsbaanwoerden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *